Sneet inde
...ikke med SWISS-TRAC, så kan du altid komme ud, også selv om der er sne
Du klikker den bare på, og så er du kørt
...med SWISS-TRAC betyder det ikke noget at vejen går op og ned
Familetur
...med SWISS-TRAC er det ikke længere et problem at køre i højt græs
Nem transport
Med de medfølgende ramper er det nemt og hurtigt at få SWISS-TRAC ind og ud af bilen
Selvfølgelig kan du gå på jagt
...lad ikke kørestolen hindre dig i at komme ud i naturen. Med SWISS-TRAC er det stadig muligt at komme rundt i terrænet
Nogle ting må gerne være smarte
Op og ned af kantsten
med SWISS-TRAC er det ikke noget problem
Left 21
Left 05
Left 02
Left 06
Left 19
Left 09
Left 16
Left 18
Left 15
Left 20
Left 03
Left 22
Left 17
Left 04
Left 08

Da jeg fik meldingen om jeg blev permanent kørestols bruger i november 2005 efter en trafik ulykke var noget af det første som kom til mig at der var mange fritids aktiviteter som ikke var muligt mere og steder jeg ikke kunne komme.

Men begyndte og studere markedet for hjælpe midler som vil gøre disse ting muligt specielt da jeg er jæger og ville nødig undvære dette.

Efter jeg fik min Swiss-Trac kan jeg gøre ting sammen med mine kammerater igen uden jeg er afhængelig af de skal give mig et skub eller hjælpe mig over en kant. Og jeg igen kan være aktiv jæger.

Den har givet mig en utrolig stor frihed, det er ikke nødvendigt og skal i bilen hver gang man ud på en korter tur, blevet muligt at lufte min hund en længere tur.

Den hjælper en utrolig meget man kan foretage sig andet efter og have været ude i naturen man skal ikke mere hjem og have en lur eller bare afslapning.

Kan også specielt mærke det på mine skulderne og i ryggen har overhovedet ikke de samme smerter som før jeg fik min Swiss-Trac.

Hilsen
Jacob Bak Iversen