Op og ned af kantsten
med SWISS-TRAC er det ikke noget problem
Selvfølgelig kan du gå på jagt
...lad ikke kørestolen hindre dig i at komme ud i naturen. Med SWISS-TRAC er det stadig muligt at komme rundt i terrænet
Nem transport
Med de medfølgende ramper er det nemt og hurtigt at få SWISS-TRAC ind og ud af bilen
Sneet inde
...ikke med SWISS-TRAC, så kan du altid komme ud, også selv om der er sne
Du klikker den bare på, og så er du kørt
...med SWISS-TRAC betyder det ikke noget at vejen går op og ned
Familetur
...med SWISS-TRAC er det ikke længere et problem at køre i højt græs
Nogle ting må gerne være smarte
Left 13
Left 16
Left 05
Left 07
Left 15
Left 08
Left 22
Left 14
Left 01
Left 21
Left 24
Left 12
Left 20
Left 23
Left 09

Vi har så prøvet en ferie sydpå med fly......og Swiss-Trac. Det gik rigtigt fint. Vi fløj fra Hamborg til Fuerteventura. Man skal selvfølgelig komme i god tid. Jeg havde kontaktet EasyJet både pr. Telefon og mail, og de forsikrede mig om, at alt var i orden og at lufthavnspersonalet var helt klar til at modtage min Swiss-Trac. Det var nok lidt overdrevet, for både fra Hamborg og fra Fuerteventura lignede personalet nogle, der for første gang så en ufo. Efter lidt snak frem og tilbage lykkedes det dog begge veje.

Og sikke meget opmærksomhed jeg fik hele ugen !!! Ja det var nok ikke så meget mig som Swiss-Trac'en. Stort set alle der kom forbi mig nærmest gloede, og en englænder kom hen og stillede en masse spørgsmål. Han havde en mor i kørestol og kunne godt se, hvor smart det ville være. Man får virkelig lyst til at udbrede kendskabet til Swiss-Trac, fordi den er så smart på mange måder.

Vi var af sted hele familien - børn, svigerbørn og barnebarn, plus min søster. Så det var ikke noget problem, at få den op i den lejede bil. Unge stærke mennesker er absolut en fordel.
Jeg er, som du nok kan forstå, bare så glad for, at det lykkedes mig at få en Swiss-Trac. Jeg bruger den ikke hver dag, men min gangfunktion bliver hele tiden dårligere. Så det vil helt sikkert blive mere og mere. Og jeg nyder turene i naturen.

Håber alt er vel hos dig.
Hilsen Bente - fra Gl.Rye