Sneet inde
...ikke med SWISS-TRAC, så kan du altid komme ud, også selv om der er sne
Nem transport
Med de medfølgende ramper er det nemt og hurtigt at få SWISS-TRAC ind og ud af bilen
Familetur
...med SWISS-TRAC er det ikke længere et problem at køre i højt græs
Nogle ting må gerne være smarte
Selvfølgelig kan du gå på jagt
...lad ikke kørestolen hindre dig i at komme ud i naturen. Med SWISS-TRAC er det stadig muligt at komme rundt i terrænet
Du klikker den bare på, og så er du kørt
...med SWISS-TRAC betyder det ikke noget at vejen går op og ned
Op og ned af kantsten
med SWISS-TRAC er det ikke noget problem
Left 12
Left 17
Left 06
Left 09
Left 08
Left 10
Left 07
Left 15
Left 22
Left 18
Left 16
Left 14
Left 03
Left 05
Left 23

Gæstebog

Det vil være rigtig dejligt - hvis du vil dele din mening og erfaring med SWISS-TRAC.

Send blot dit bidrag direkte som en mail eller ved at bruge formularen.

Mange tak for dit bidrag til gæstebogen, det er en glæde at høre fra jer alle sammen.


 

 
Du lovede at jeg ville få et andet liv med en swiss trac. Jeg her kun haft den en lille måned, men jeg må indrømme, at mit liv har ændret sig når jeg tænker på at tá en tur ud i naturen, samt længere ture i byområder.
Især turen til Folkemøde på Bornholm var en øjenåbner. Byen er næsten umulig at komme rundt i, i en alm kørestil, men med min swiss trac er det en ren svir.
Nu vil ferieture ikke længere være afhængig af at der ikke er op-og-ned hvis ferien afholdes.
Og lige til sidst bør jeg rose min sagsbehandler for at sagsbehandle på én enkelt arbejdsdag, med det rigtig resultat, et stk. swiss trac bevilliget.

Hilsen Jens Petersen, Abild, Tønder

 


Vi har så prøvet en ferie sydpå med fly......og Swiss-Trac. Det gik rigtigt fint. Vi fløj fra Hamborg til Fuerteventura. Man skal selvfølgelig komme i god tid. Jeg havde kontaktet EasyJet både pr. Telefon og mail, og de forsikrede mig om, at alt var i orden og at lufthavnspersonalet var helt klar til at modtage min Swiss-Trac. Det var nok lidt overdrevet, for både fra Hamborg og fra Fuerteventura lignede personalet nogle, der for første gang så en ufo. Efter lidt snak frem og tilbage lykkedes det dog begge veje.

Og sikke meget opmærksomhed jeg fik hele ugen !!! Ja det var nok ikke så meget mig som Swiss-Trac'en. Stort set alle der kom forbi mig nærmest gloede, og en englænder kom hen og stillede en masse spørgsmål. Han havde en mor i kørestol og kunne godt se, hvor smart det ville være. Man får virkelig lyst til at udbrede kendskabet til Swiss-Trac, fordi den er så smart på mange måder.

Vi var af sted hele familien - børn, svigerbørn og barnebarn, plus min søster. Så det var ikke noget problem, at få den op i den lejede bil. Unge stærke mennesker er absolut en fordel.
Jeg er, som du nok kan forstå, bare så glad for, at det lykkedes mig at få en Swiss-Trac. Jeg bruger den ikke hver dag, men min gangfunktion bliver hele tiden dårligere. Så det vil helt sikkert blive mere og mere. Og jeg nyder turene i naturen.

Håber alt er vel hos dig.
Hilsen Bente - fra Gl.Rye


Som nylig rygmarvsskadet i 2015 og permanent kørestolsbruger har anskaffelsen af en Swiss Trac været en kæmpe fornøjelse. Samtidig har min mobilitet fået et stort løft. Swiss-trac gør det nemt for mig og min familie at komme i skoven, til stranden, på fodboldbanen med børnene eller en dag rundt i en storby. Den er bare super god. Samtidig vil jeg gerne fremhæve den hjælp og guide Niels har givet mig. Niels er en stor hjælp for en ny handicappet og udviser stor tålmodighed :-) Jeg er super tilfreds med Swiss-Trac såvel som med Wayup

Kim Vestergaard


 

 

Hej Niels

Vi har så prøvet en ferie sydpå med fly......og SwissTrac. Det gik rigtigt fint. Vi fløj fra Hamborg til Fuerteventura. Man skal selvfølgelig komme i god tid. Jeg havde kontaktet EasyJet både pr. Telefon og mail, og de forsikrede mig om, at alt var i orden og at lufthavnspersonalet var helt klar til at modtage min SwissTrac. Det var nok lidt overdrevet, for både fra Hamborg og fra Fuerteventura lignede personalet nogle, der for første gang så en ufo. Efter lidt snak frem og tilbage lykkedes det dog begge veje.

Og sikke meget opmærksomhed jeg fik hele ugen !!! Ja det var nok ikke så meget mig som SwissTrac'en


 

Jeg er vel det vi kalder en GOD PARA efter en faldulykke for 22 år siden.
Jeg bor på et landbrug med en del skov i et naturskønt område,
Jeg har en ATV som jeg har brugt i mange år til for at kunne komme rundt i skoven på jagt.
Nu har jeg fået en Swiss-Trac og det giver mig en mulighed mere for hurtigt at kunne komme afsted uden ret mange forberedelser. Den er god til at køre rundt på skovveje og marker, så det er en stor hjælp i det daglige virke. Jeg har ikke brugt den så meget i byen endnu men det kommer her til sommer.
Niels er altid parat til at hjælpe med gode råd og en god service, så jeg kan kun være godt tilfreds.
Mvh. Leif Jessen